Oppdaterte resultater #3

Denne siden viser prognosene for EM-2024 fra 14/06/2024.

Gruppespill

Denne oversikten viser resultatene av kampene som allerede er spilt i denne gruppa. I tillegg vises sannsynligheten for hjemmeseier, uavgjort og borteseier i hver av kampene som ennå ikke er spilt. Når en kamp er spilt vil et av utfallene få sannsynlighet 100 %.

Tabellen i gruppa er beregna fra spilte kamper.

Sannsynligheten for plassering i gruppa er beregna ut fra resultatene av de virkelig spilte kampene og sannsynlighetene for utfallet av de resterende kampene.

Hvem vinner gruppen?



Kamper



Tabell

Finaler

På denne sida viser vi resultater fra kampene i videregående spill som er spilt. Vi viser også sannsynligheten for hjemmeseier og borteseier i de kampene hvor det er fastsatt hvilke lag som skal spille mot hverandre, men hvor kampene ennå ikke er spilt. Husk at disse kampene ikke kan ende uavgjort.

Så lenge det ikke er fastsatt hvilke lag som skal møte hverandre, vil det i rubrikkene for hjemmelag og bortelag stå symboler for hvilken plassering/gruppe/finalerundekamp lagene vil komme fra.

Teksten NA (“not available”) i en rubrikk angir generelt at det som eventuelt skal stå der ikke er tilgjengelig.

En kamp som er avgjort etter ordinær tid vil ha tall i rubrikkene for ordinær tid, men NA i rubrikkene for ekstraomganger og straffesparkkonkurranse.

En kamp som er avgjort etter ekstraomganger vil ha tall i rubrikkene for ordinær tid og ekstraomganger, men NA i rubrikkene for straffesparkkonkurranse.

En kamp som er avgjort etter straffesparkkonkurranse, vil ha tall i alle rubrikkene (ordinær tid, ekstraomganger og straffesparkkonkurranse).

Vi benytter oss av følgende forkortelser: e.o.t. – etter ordinær tid, e.e.o. – etter ekstraomganger og e.s.k. – etter straffesparkkonkurranse.

Åttendedels-finaler



Kvartfinaler



Semifinaler


Finaler

Vinnere

Hvem vinner?



Hvem når sluttspillet?


Oppdatert: Jun 14 2024 23:29